VÅRA TJÄNSTER

För att förenkla ditt företagande erbjuder vi helhetslösningar inom löpande redovisning, lönehantering, bokslut, affärsutveckling och webbdesign. Vår idé är att hand i hand med dig går vi hela vägen från start till utveckling och lönsamhet.

Quds Ekonomi vill hjälpa dig hela vägen från start till utveckling och lönsamhet genom att erbjuda dig ett stort utbud av ekonomiska tjänster som behövs inom din verksamhet. Hittar du inte den tjänsten du är ute efter? Boka ett kostnadsfritt digitalt möte med oss och berätta vad du behöver så kan vi skräddarsy en lösning som passar just din verksamhet! 

STARTA EGET & AFFÄRSPLAN

Att ha ett eget företag kan vara kul och ger dig som företagare stor frihet att bestämma din egen väg och du styr själv din egen tid men det krävs erfarenhet och engagemang.

LÖPANDE BOKFÖRING & REDOVISNING

Behöver ditt företag hjälp med löpande bokföring som håller högkvalitet? Quds Ekonomi tillhandahåller bokföringstjänster som sker enligt god redovisningssed vilket innebär att gällande regler och lagar iakttas.

FAKTURERING & HANTERING AV KUNDFORDRINGAR

I samband med försäljning av en vara eller utförande av en tjänst ska du som säljare utfärda en faktura i enlighet med faktureringsreglerna i momslagen. Quds ekonomi hjälper dig med upprättande och uppföljning av dina kundfakturor som uppfyller momslagen krav. 

AUTOMATISERING & DIGITALLAGRING
AV LEV. FAKTUROR

Quds ekonomi erbjuder tjänsten automatisering av leverantörsfaktura hantering samt digital lagring av fakturor som uppfyller lagkraven, du slipper tråkig hantering av fakturor i pappersformat samt håller bra koll på att betala i tid vilket gör dina leverantörer glada.  

RÅDGIVNING & KONSULTATION

Beskrivning kommer snart…

BOKSLUT & ÅRSREDOVISNING

Att upprätta ett bokslut är inte bara ett redovisnings dokument som uppfyller lagkraven utan också ett viktigt underlag för företagets framtida utveckling. Vi hjälper dig att sammanställa din löpande bokföring och analysera hur det har gått för företaget under året.

UTBILDNING
Beskrivning kommer snart…
Webbdesign & reklammaterial
För att vi kan din verksamhet är det en fördel att låta oss skapa din hemsida. Vi vet vad din hemsida exakt ska innehålla. Låt oss även designa era visitkort, broschyrer, logotyp mm.

KONTAKT

kontakta oss