OM OSS

Quds Ekonomi är inte bara redovisningsbyrå utan en ekonomibyrå som på smarta sätt erbjuder helhetslösning både till små och medelstora företag samt även till företag av lite större slag.  

VI KAN EKONOMI

När vi skriver att vi kan ekonomi överdriver vi inte utan menar vi verkligen det eftersom grundaren till Quds Ekonomi är högutbildad företagsekonom och har lång arbetslivserfarenhet med bakgrund från flera olika branscher med varierande arbetsuppgifter i olika nivåer och kulturer vilket innebär att man är insatt i många processer inom både ekonomisk redovisning och företagsutveckling.

VÅR VISION

Quds Ekonomi vill hjälpa dig  hela vägen från start till utveckling och lönsamhet genom att erbjuda kunderna stort utbud av ekonomiska tjänster inom redovisning, affärsutveckling och webbdesign.

Vi på Quds Ekonomi tycker om att hellre göra rätt saker än att få saker rätt gjorda vilket innebär att vi strävar efter att göra rätt från början för att våra kunder ska känna sig trygga med sitt företagande.

Oavsett om du driver nystartat eller redan etablerat företag ska du som kund känna dig att du hamnat i rätt händer.

 

Boka ett möte och diskutera dina planer med oss. Vi erbjuder 2 timmar gratis rådgivning till nya kunder!

VÅRT MÅL

Quds Ekonomi har som mål att inte enbart vara din bokföringsbyrå utan också vill spela en rådgivande roll i din arbetsdag. Vi guidar dig som företagare att ständigt jobba med förbättring och utveckling av arbetsprocesser som skapar högre värde för dig och dina kunder samt minskar icke värde skapande aktiviteter vilket medför i slut ändan till ökad lönsamhet och nöjdare kunder som gärna återkommer.

KONTAKT

kontakta oss